Meubelmakerij

Sterkhout Meubelmakerij en houtbewerking is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige, exclusieve meubels. Wij doen dit in onze eigen meubelmakerij. U kunt bij ons terecht voor een geheel eigen ontwerp. Heeft u zelf een idee, of wilt u dat wij u helpen om uw woonwens te realiseren. Ook dat is mogelijk.

De werkplaats


Wij hebben de beschikking over een ruim, hoog pand in Arnhem waarin wij uw maatwerk meubels op moderne machines kunnen fabriceren. Wilt u komen kijken? U bent van harte welkom. Ik geef u graag een rondleiding en uitleg.

Maatwerk meubelenSterkhout Meubelmakerij en houtbewerking maakt boekenkasten, wandkasten, garderobekasten, inloopkasten, tafels, badkamermeubels, keukens, en allerlei soorten kleine meubels. Eigenlijk alles wat u graag op maat en naar uw eigen idee gemaakt zou willen hebben.

Heeft u dat nou ook! U wilt een ruimte in uw huis veranderen, bijvoorbeeld een slaapkamer of zolder. U weet precies wat u wilt en hoe het eruit moet komen te zien. U gaat aan de slag, maar dan komt er een probleem. Iets is te moeilijk voor u, u komt er niet uit en u weet geen oplossing te bedenken. Of uw aandacht en tijd worden door andere zaken in beslag genomen. De klus blijft onafgemaakt liggen en huisgenoten zijn hier niet blij mee. Dan neemt u contact met ons op.Online offerte aanvragen .